Familjetid och renoveringstid

När man har familj och små barn så har man inte direkt så mycket tid över för att göra renoveringar. Man har tur om man hinner med att laga mat och att städa. Och då är det ändå lättare städning och inte direkt någonting avancerat, som putsning av fönster, knappast att man har tid för det. Samma nu när vi behövde renovera fönsterna att vi tänkte göra det själv men tiden bara gick och vi insåg att vi aldrig skulle ha tid att göra det själva. Ringde till Urbo Bygg och Renoveringstjänster i Skellefteå och bad om hjälp och de skickade nästan direkt över sina hantverkare för att hjälpa oss.

Och det de gjorde var helt enkelt en lättare renovering av fönsterna där de slipade och målade om dem för att få bort allt det slitna. Vet inte när det gjort senaste, måste vara över tio år sedan, så det var verkligen dags att göra något och Urbo Bygg och Renoveringstjänster gjorde det snabbt och smidigt.

Det har gjort så stor skillnad och effekt på utseendet på huset nu. Det märks verkligen att fönsterkarmarna är ommålade för de är så mycket ljusare och lyser upp hela hemmet. Syns till och med lite in också.

Kan rekommendera Urbo Bygg och Renoveringstjänster om det är någon av er läsare som också bor i Skellefteåområdet och behöver hjälp med era fönster. Kanske har ni också en stor familj som gör att ni inte har tid att ta hand om fönsterna själva eller så värdesätter ni bara er fritid för mycket för att göra något tråkigt på den.