Familjeporträtt av en riktig fotograf

Att gå och ta professionella familjebilder hos en riktig fotograf är något som kan tyckas lite onödigt men det är faktiskt väldigt roligt i efterhand. Att ha bilder på alla och att ha fotografierna där vi alla är tillsammans, som är väldigt mysiga och roliga att hänga upp på väggarna hemma. Det är ingenting man tröttnat på, familjebilder.

Vi har gått och tagit sådana bilder vi tillsammans familjen hos August Järpemo Fotograf & Webbdesigneren fotograf strax utanför Enköping och då har vi både tagit bilderna hela familjen tillsammans samt några där det bara är vi syskon som är tillsammans. Jag tyckte att bilderna var löjliga när jag var yngre och tyckte inte om att vara med på bild alls. Men nu så tycker jag att det är hur kul som helst att ha bilderna som fotograf August Järpemo tagit uppsatta på väggarna i matsalen hemma hos mina föräldrar.

Har för mig att August Järpemo Fotograf & Webbdesigner hade ganska många kunder hos sig, att det var många i Enköping som vill gå till honom och få sina bilder tagna. Att han var en väldigt populär fotograf och att det var många som kände för att få hjälp med att ta olika sorters fotografier av honom.

Känner mig faktiskt lite sugen på att gå tillbaka till just honom som fotograf där sen när jag får egna barn. Så att vi kan sätta upp likadana familjefotografier här hemma också. Det hoppas jag verkligen på, känner mig väldigt pepp för det.