Att ha familj och ändå hinna tvätta bilen

Det är inte lätt att ha familj och att försöka ha lite fritidsintressen också. Det är knappt att det går och då finns det så otroligt mycket mer som man kan få göra istället. Samma sak med städning och annat som faktiskt behöver göras att det kan vara svårt att orka med att göra det och att man kan behöva börja ta hjälp med saker som man tidigare har kunnat göra helt själv. Jag utförde exempelvis bilvård själv tidigare men nu det senaste så har det istället blivit så att jag har valt att lämna in bilen för rekond på Carlssons Recond AB i Norrköping. Tycker dock att det gör mycket större effekt att göra rekond än att bara tvätta bilen vanligt. Så visst det kostar lite mer för bilvården nu på Carlssons Recond AB i Norrköping men jag får ut mycket mer av det och bilen blir verkligen betydligt renare.

Brukar se till att lämna in bilen på rekond tidigt på morgonen så att jag har den igen när barnen ska hämtas på dagis för det blir så krångligt att hämta dem via kollektivtrafik och ha med dem på bussen även om jag vet att många andra gör det utan problem. Men jag föredrar Carlssons Recond AB.

Sen finns det såklart lite olika omfattningar av rekond också och så kan man välja den som man själv vill ha. Och det är inte alltid riktigt lika omfattande som man tänker att det ska vara, men det är det gärna.

Och just de på Carlssons Recond AB i Norrköping brukar vara väldigt snabba på det de gör och de har hyfsade priser också.